Lättare att hitta det du söker

www.delmi.se är strukturerad på ett sätt som gör det lättare att hitta exakt den studien som du är intresserad av att läsa. På startsidan kan du se Delmis senaste publikationer och på publikationssidan kan du filtrera typ av studie, ämnesområde och årtal. 

Större överblick av Delmis aktiviteter

På startsidan kan du se de senaste nyheterna och anmäla dig till kommande webbinarer. Alla inspelningar från Delmis utåtriktade aktiviteter, från dess start 2014 fram till idag, finns samlade på seminariesidan. I högerkolumnen av varje seminariesida finns även den specifika studien länkad. I menyn finns Delmi-podden länkad så att du kan hålla koll på våra senaste avsnitt.

Nytt utseende

Webbplatsens färger har uppdaterats för att vara så tillgänglig som möjligt och funktionerna har utvecklats för att fungera lika bra i alla webbläsare och enheter som dator, surfplatta och mobiltelefon. Webbplatsen följer även tillgänglighetskraven. Under "Om Delmi" hittar du vår Tillgänglighetsredogörelse.

Kontakt

Om du har några frågor eller kommentarer kan du kontakta oss. 

Foto från Delmi.