I februari har Delmi-podden premiär. Programledaren, Ann-Louise Rönestål Ek, diskuterar migration och integration med gäster som kan bereda sig på ett nyfiket och engagerat samtal som syftar till att begripliggöra och väcka intresse. Samtalen kommer att kretsa kring en Delmi-publikation för att tillgängliggöra kunskap om forskningsresultat som berör Sverige, EU och världen. Rapportförfattarna får möjlighet att redogöra för innehållet i sin studie med tonvikt på resultat, slutsatser och policyrekommendationer. I trailern berättar Ann-Louise Rönestål Ek och Mattias Wahlstedt mer om initiativet, det första avsnittet och vad du kan se fram emot under våren. 

Så här lyssnar du

Du kan lyssna på avsnittet direkt från din dator, smartphone eller surfplatta. För att lyssna från en smartphone eller surfplatta kan du ladda ner en podcastapp, exempelvis Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Delmis avsnitt publiceras i Podspace och finns sedan tillgänglig på alla podcastplattformar. För att inte missa våra nya avsnitt kan du prenumerera på vår podd.

Feedback

Mejla oss [länk] om du har frågor, förslag eller andra kommentarer. Specificera gärna vilket avsnitt det handlar om i ämnesraden. Tack för att du lyssnar!

Bild från Delmi.